Prijzen

1-op-1 coaching

Kennismakingsgesprek = gratis
Intakegesprek inclusief advies op maat € 185,-
Consult per half uur € 37,50

Het is ook mogelijk om een pakket af te nemen. Hieronder vind je de omschrijving van de pakketten en hoe ik je ga helpen.

Basispakket

Het basispakket adviseer ik je als je tussen de 1-7 kg wil afvallen. Je weet eigenlijk wel wat je moet doen, maar jij hebt het even nodig dat iemand met je meekijkt en denkt. Binnen dit basispakket valt een intakegesprek incl. een advies op maat en 3 uur aan coachgesprekken.

€ 399,-

 

Pluspakket

Dit pakket adviseer ik je als je tussen de 8-15 kg wil afvallen en je geen idee hebt hoe je dit moet aanpakken. Je weet echt niet meer welke producten je moet kiezen in de supermarkt om gezond te eten. Bij het pluspakket krijg je een intakegesprek incl. een advies op maat en 5 uur aan coachgesprekken.

€ 529,-

Intensief pakket

Intensieve begeleiding is aan te raden als je al jaren worstelt met je gewicht, je hele leven al diëten volgt en blijft jo-jo-en. Je wil 15 kg of meer afvallen.

Je krijgt een intakegesprek incl. een advies op maat en 7 uur aan coachgesprekken.

€ 659,-

 

Online groepsbegeleiding

*coaching 26 weken
*wekelijkse opdracht
*online groepscoaching
*1x per maand 20 min 1 op1 coaching
*2 online groepsessies

€ 39,95 per maand

Vergoeding via ziektekostenverzekeraar?

Wist je dat ik BGN geregistreerd ben en dat mijn adviezen wellicht vergoed worden door jouw ziektekostenverzekeraar? Check hoe jij verzekerd bent en wat jij vergoed krijgt.