Hoe werk ik

 1. Het begin, een kennismakingsgesprek:

Om een traject te starten om af te vallen vind ik het belangrijk dat jij en ik een goed gevoel bij elkaar hebben. Daarom bied ik heel vrijblijvend en gratis een kennismakingsgesprek aan, zodat we kunnen kijken of we een klik hebben. Is dat zo, dan maken we een vervolgafspraak voor het intakegesprek.

 2.Intakegesprek:

Tijdens het intakegesprek bekijken we wat jou het beste gaat helpen bij het afvallen. Is dit individueel of vind jij het fijn om steun te hebben aan een groep.

 Kies je voor individueel:

Dan wil ik alles van je weten: hoe je leeft, wat je eet, hoeveel je beweegt en hoeveel je weegt. Je gaat een week bijhouden wat je allemaal eet, zo kan ik kijken wat je allemaal binnen krijgt. Aan de hand van het intakegesprek en de inzichten van het bijhouden van je voeding ga ik een advies op maat voor jou maken.

Advies op maat
Met het advies ga ik je stap-voor-stap helpen om tot een gezondere eet- en leefstijl te komen. En dat is voor iedereen anders.

Het traject dat we samen ingaan is helemaal afgestemd op jou.

 Kies je voor online groepsbegeleiding:

In een whats-app groep ontvang je wekelijks opdrachten en geef je je weegmoment op een vaste dag door. In deze groep kan je de uitwerking van de opdrachten delen, maar ook hoe je je voelt, wat goed is gegaan en wat niet zo goed is gegaan die dag. Iedereen is vrij om op elkaar te reageren, motiveren en stimuleren. Ik lees mee en coach online in de groep.

Online Coachgesprek
Elke maand hebben we online een coachgesprek van 20 minuten, hierin bespreken we hoe het gaat en waar je tegenaan loopt.

Er vindt 2x online een groepsessie plaats.

 

NB:bij mimimaal 6 aanmeldingen start een groep.

 Aandachtsgebieden:

Als je ervoor kiest om de knop om te gaan zetten, werk ik altijd met 4 aandachtsgebieden. Om te beginnen is het belangrijk dat je kennis krijgt over wat gezond eten is. Door deze kennis ga je anders kijken naar de keuzes die je normaal gesproken maakt. Inzicht krijgen hierin is niet voldoende, belangrijk is dat je in actie komt om je oude ongezonde keuzes te veranderen naar gezonde keuzes. Door steeds de juiste en gezonde acties te herhalen, vindt er verandering plaats en zorg je ervoor dat je de regie in handen hebt. Op deze manier raak jij voorgoed die overtollige kilo’s kwijt.