11 Tips om op gewicht te blijven tijdens je vakantie

11 TIPS OM OP GEWICHT TE BLIJVEN TIJDENS JE VAKANTIE

Afvallen tijdens de vakantie, dat is misschien niet de beste combinatie. Probeer op vakantie vooral te kijken of je op gewicht kan blijven. Hoe je dat kunt doen? Lees onderstaande tips!

♥ Kies niet elke ochtend voor croissantjes, chocolade andere bladerdeeg broodjes.

♥ Start gezond met kwark en fruit of eieren met groente. Eiwitten zorgen voor een lang verzadigd gevoel.

♥ Drink koffie, thee of water. Kies niet elke ochtend voor verse jus d’ orange, neem dit natuurlijk alleen als je het ook echt lekker vindt bv 1 x per 3 dagen.

♥ Lunch is vaak op all inclusive resorts friet, pasta, hamburgers etc. Hier kan je prima voor kiezen als je ontbijt gezond is geweest en je de avond ook kiest voor lichtere maaltijd. Eet bij de lunch ook altijd groente.

♥ Start je diner met een helder soepje.

♥ Heb je een lekkere ‘slechte’ lunch gehad, kies dan ’s avonds voor weinig koolhydraten, veel groentes en vis.

♥ Een lekker alcoholisch drankje drinken hoort er natuurlijk ook bij, water naast je alcoholische drankje zorgt ervoor dat je minder van de alcohol drinkt. Drink in de verhouding 1 glas alcohol en 2 glazen water.

♥ Bewegen is ook goed om te doen. Maak een mooie wandeling langs het strand, verken de omgeving of speel spelletjes met de kinderen in het zand of het water. Lekker zwemmen is natuurlijk ook een goede manier van bewegen want je gebruikt je hele lichaam!

♥ Drink tijdens de dag genoeg water, in een warm land moet je echt minimaal 2 liter water drinken, drink je alcohol drink dan per glas ook minimaal een glas water (het liefst 2 glazen zoals eerder aangegeven zodat je minder alcohol drink en dus ook minder calorieën).

♥ Laat toetjes zo veel mogelijk staan.

♥ Eet je een ijsje; kies dan voor waterijs ipv Italiaans ijs.

Iedereen is anders, de een wordt super blij van een toetje, de ander vanfriet. Dus kies ook vooral wat jij lekker vindt en laat calorierijke dingen die je minder lekker vindt vooral liggen.

Ik wens iedereen een hele fijne vakantieGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *