Planning is Everything!

Wil jij graag afvallen, dan is 1 ding heel belangrijk PLANNING…. Want planning is everything. Plannen van je eetmomenten zorgt ervoor dat je niet overvallen wordt door honger en je kan makkelijker verleidingen die op je pad komen weerstaan. Je hebt namelijk een alternatief binnen handbereik, want jij bent voorbereid op wat gaat komen.

En dat is natuurlijk makkelijk gezegd, maar niet makkelijk gedaan. Als je niet gewend bent om je eten te plannen, dan kost dit in het begin heel veel moeite. Je bent de hele dag al aan het rennen en vliegen en vaak voelt je eten plannen dan als iets extra’s dat je moet doen waar je niet zoveel energie voor hebt.  Als jij een vast moment neemt waarop jij dit gaat doen en je doet dit elke dag, dan wordt het vanzelf een routine. Dan voelt het niet meer als een opgave maar dan is het iets wat je gewoon doet!

Heb jij hulp nodig om een nieuwe routine te vinden? Ik help je graag!

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *